U16

De U16 zijn jongens en meisjes tussen 14 en 16 jaar oud.

Trainingen

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en maart tot juni door op dinsdagavond en vrijdagavond van 19u tot 20u30 op het kunstgrasveld in de Albert De jonghestraat te Kessel-Lo.

Van 25 oktober 2017 tot en met 21 maart 2018 trainen we indoor op woensdagavond van 17u30 tot 19u in de sportschuur Wilsele (Brandweg 8, 3012 Wilsele), behalve op 03-01-2018.
En van 26 oktober 2017 tot en met 22 maart 2018 op donderdagavond van 17u30 tot 19u in sporthal Rijschool (Rijschoolstraat 21, 3000 Leuven).

Opkomst op training, inzet, motivatie en een drive om te winnen hoort er bij maar spelplezier, sportiviteit, teamgeest en vriendschap vinden we nog belangrijker! Iedereen zal bij ons aan spelen toekomen, ongeacht je niveau. Bovendien organiseren we naast de trainingen en wedstrijden ook geregeld een groepsactiviteit zoals een filmavond, een stadsspel of een uitstap.

Wedstrijden

Bij de U16 spelen we elk weekend competitie waarbij thuiswedstrijden worden afgewisseld met uitwedstrijden.

Bij wedstrijden op verplaatsing wordt op voorhand afgesproken aan de poort van ons kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo zodat we kunnen carpoolen.

Bijkomende Informatie

  • Voor de trainingen is een sportieve outfit gewenst. Wanneer we op het veld trainen, doe je dit best op multistuds (of voetbalschoenen met plastieken toppen). Wanneer we in de zaal trainen, zijn propere sportschoenen een vereiste.
  • De club voorziet voor iedere speler een wedstrijdtruitje. Daarbij horen zwarte sokken en een zwarte short (jongens) of zwart rokje (meisjes). Deze kan je bestellen bij de club.
  • Neem steeds water mee naar de training.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of korfbal écht jouw ding is! Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Onze Trainers

  • Joren
  • Hannelore
  • Ruben

Contact

Ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende én originele sport? Of heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar joren.boeve@hotmail.com en/of hannelore_dewortelaer@hotmail.com