Recreanten

Welkom bij de recreanten van KC Leuven.

Wie zijn wij ?
Wel, wij zijn een ploeg volwassenen met een grote liefde voor de korfbalsport en dit zonder competitiedruk.
De meeste van onze spelers hebben via de kinderen een binding met de club.  Dit is zeker geen noodzaak en iedereen die wil, kan bij ons aansluiten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.  We willen graag altijd uitbreiden.

Voor wie ?
Je hebt bij ons geen enkele voorkennis nodig van de korfbalsport. Je kan 3x zonder enige verplichting meedoen.

Wat kunnen we jou bieden?
Graag willen we jullie over deze sport het één en ander bijbrengen. Eénieder die van een beetje sportiviteit houdt, zal toegeven dat het toch een goed gevoel geeft als je die bal in de korf krijgt of als je medespeler het kan doen na die mooie pas van je.

Voor de ouders van de jeugdleden is het ook een goede stap om beter te begrijpen wat dochter- of zoonlief allemaal uitspookt op dat korfbalveld of waarom de scheidsrechter tijdens een wedstrijd dit of dat affluit.

Wil je meer weten over doorlopers, uitwijkers en ander fraais uit de korfbalwereld, kom dan af.
Laat je niet afschrikken door het onbekende en DOE mee.

Trainingen

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en maart tot juni door op vrijdagavond van 20u30 tot +/- 22u op het kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo.  Start training op 16 augustus 2019.

Van 15 november 2019 tot en met 20 maart 2020 trainen we indoor op vrijdagavond van 21u30 tot 23u in de nieuwe topsporthal van het Sportkot (Tervuursevest 101, 3000 Leuven). Er is geen training op 27/12/2019, op 3/1/2020 is er maar mogelijkheid om tot 22u te trainen.

Wedstrijden

Soms nemen we het in het weekend eens op tegen een andere recreantenploeg of nemen we deel aan een recreantentornooi.

Bijkomende Informatie

  • Voor de trainingen is een sportieve outfit gewenst. Wanneer we op het veld trainen, doe je dit best op multistuds (of voetbalschoenen met plastieken toppen). Wanneer we in de zaal trainen, zijn propere sportschoenen een vereiste.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of onze ploeg bij jou past. Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Onze trainers

  • Jan  (Iedereen helpt iedereen)

Contact

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar jan.vanhellemont@skynet.be en luc.vanderlindenpeeters@telenet.be.