Senioren

De seniorengroep bestaat uit alle korfballers die onze, of andere, jeugdreeksen hebben doorlopen en dus al enige korfbalervaring achter de rug hebben.

Trainingen

Onze seniorenploeg telt momenteel vier ploegen: een A-ploeg, een B-ploeg, een C-ploeg en onze KC XL-ploeg (gewestelijken).

De A, B en C-ploeg gaan elk seizoen opnieuw voor het sportief hoogst haalbare. De selectie gebeurt door de trainer(s) op basis van niveau, prestaties en opkomst op training. Bij de C-ploeg kan iedereen speelminuten vergaren, zolang je voldoende komt trainen. We trainen samen als één ploeg en supporteren voor elkaar bij de wedstrijden.

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en maart tot juni door op dinsdagavond en vrijdagavond van 21u00 tot 22u30-23u00 op het kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo.

We trainen indoor op dinsdag- en donderdagavond van 21u tot 23u in sporthal Sportoase (Philipssite 6, 3000 Leuven).

Wedstrijden

Ieder weekend spelen we competitie waarbij thuiswedstrijden worden afgewisseld met uitwedstrijden. Bij wedstrijden op verplaatsing wordt op voorhand afgesproken aan onze kantine, zodat we kunnen carpoolen.

Momenteel spelen we tijdens het veldseizoen in Promoklasse en tijdens het zaalseizoen in Promoleague.

Bijkomende Informatie

  • Voor de trainingen is een sportieve outfit gewenst. Wanneer we op het veld trainen, doe je dit best op multistuds (of voetbalschoenen met plastieken toppen). Wanneer we in de zaal trainen, zijn propere sportschoenen een vereiste.
  • De club voorziet voor iedere speler een wedstrijd- en opwarmtruitje. Daarbij horen zwarte sokken en een zwarte short (heren) of zwarte rok (dames). Deze kunnen besteld worden bij de club.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of onze ploeg bij jou past. Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Onze trainers

  • Sven Ivo
  • Wydse Wouters

Contact

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar: leuven@korfbal.be.