U11

De U11 zijn meisjes en jongens tussen de 9 en 10 jaar oud. Ze houden van korfballen, lopen, springen, gooien... Kortom: samen sporten en plezier maken!

Trainingen

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en van maart tot juni door op dinsdagavond en vrijdagavond van 18u00 tot 19u30 op het kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo.

In zaal trainen we op woensdag van 17u30-19u in de Sportschuur en op vrijdag van 18u-19u in de Wijnpers.

Wedstrijden

Bij de U11 draait korfbal om leren samen spelen. Plezier en spel staan voorop maar vanaf deze leeftijd wordt er toegewerkt naar het spelen van een echte korfbalwedstrijd. Een wekelijkse competitie is nog niet aan de orde maar de Korfbalbond organiseert wel al wedstrijdjes waar clubs van over heel Vlaanderen samenkomen om met verschillende U11-ploegjes tegen elkaar te oefenen.

Bijkomende Informatie

  • Voorzie een sportieve outfit en water voor tijdens de trainingen. Pas je schoeisel aan aan de ondergrond (indoor/outdoor).
  • De club voorziet een wedstrijdtruitje voor iedere speler. Een broekje/rokje kan worden besteld bij de club maar dit is niet verplicht.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of korfbal écht jouw ding is! Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Contact

Indien je nog vragen hebt, mag je altijd een mailtje sturen naar leuven@korfbal.be.