U13

De U13 bestaat uit jongens en meisjes tussen de 11 en 12 jaar oud. Vanaf deze leeftijd korfballen we in competitieverband. Spelplezier verzekerd!

Trainingen

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en van maart tot juni door op dinsdagavond en vrijdagavond van 18u15 tot 19u45 op het kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo.

In zaal trainen we op maandag van 17u30-19u in het Redingenhof en op donderdag van 17u30-19u in de Sportschuur.

Tijdens de trainingen staat plezier en samenspel voorop, en bereiden we ons voor op de wedstrijden tijdens het weekend.

Wedstrijden

Meestal spelen we wedstrijd op zondagvoormiddag maar af en toe valt er eens een wedstrijd op zaterdag. Er wordt afgewisseld tussen thuismatchen en matchen op verplaatsing. Wanneer we op verplaatsing spelen, spreken we vooraf af aan de poort van ons kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo zodat we kunnen carpoolen. Indien iedere ouder eens een beurt voor zijn/haar rekening neemt, maakt dit de verplaatsingen voor iedereen gemakkelijker. De extra supporters nemen we er graag bij!

Bijkomende Informatie

  • De club voorziet voor iedere speler een wedstrijdtruitje. Daarbij horen zwarte sokken en een zwarte short (jongens) of zwart rokje (meisjes). Deze kunnen besteld worden bij de club, of zelf voorzien worden.

  • Voor de trainingen is een sportieve outfit gewenst. Wanneer we op het veld trainen, doe je dit best op multistuds (of voetbalschoenen met plastieken toppen). Wanneer we in de zaal trainen, zijn propere sportschoenen een vereiste.

  • Neem steeds water mee naar de training.

  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of korfbal écht jouw ding is! Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Contact

Nog vragen? Stuur een mailtje naar: leuven@korfbal.be.