U17

De U17 zijn jongens en meisjes tussen 15 en 16 jaar oud.

Trainingen

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en maart tot juni door op dinsdagavond en vrijdagavond van 19u tot 20u30 op het kunstgrasveld in de Albert De Jonghestraat te Kessel-Lo.

In zaal wordt er getraind op dinsdag van 17u30 tot 19u in de Sportschuur en op vrijdag van 21u tot 22u30 in het Sportkot.

Opkomst op training, inzet, motivatie en een drive om te winnen hoort er bij maar spelplezier, sportiviteit, teamgeest en vriendschap vinden we nog belangrijker! Iedereen zal bij ons aan spelen toekomen, ongeacht je niveau. Bovendien organiseren we naast de trainingen en wedstrijden ook geregeld een groepsactiviteit zoals een filmavond, een stadsspel of een uitstap.

Wedstrijden

Bij de U17 spelen we elk weekend competitie waarbij thuiswedstrijden worden afgewisseld met uitwedstrijden.

Bij wedstrijden op verplaatsing wordt op voorhand afgesproken aan de poort van ons kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo zodat we kunnen carpoolen.

Bijkomende Informatie

  • Voor de trainingen is een sportieve outfit gewenst. Wanneer we op het veld trainen, doe je dit best op multistuds (of voetbalschoenen met plastieken toppen). Wanneer we in de zaal trainen, zijn propere sportschoenen een vereiste.
  • De club voorziet voor iedere speler een wedstrijdtruitje. Daarbij horen zwarte sokken en een zwarte short (jongens) of zwart rokje (meisjes). Deze kan je bestellen bij de club.
  • Neem steeds water mee naar de training.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of korfbal écht jouw ding is! Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Contact

Vanaf de U17 aanvaarden we geen nieuwe spelers meer zonder korfbalervaring. Heb je eventueel nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar: leuven@korfbal.be.