U19

De U19 bestaat uit jongens en meisjes tussen de 17 en 18 jaar oud. In het seizoen 2021-2022 speelt de U19 samen met de U17.

Trainingen

Spelplezier staat bij de U19 nog steeds voorop. Iedereen komt (ongeacht het niveau) sowieso aan spelen toe, zolang je voldoende komt trainen. Naast de trainingen en de wedstrijden proberen we af en toe samen een leuke activiteit te doen!

De trainingen gaan tijdens de maanden augustus tot oktober en maart tot juni door op dinsdagavond en vrijdagavond van 19u30 tot 21u00 op het kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo. Start training op 10-08-2021. 

De trainingsdagen en -uren in zaal zijn nog niet bekend.

Wedstrijden

Ieder weekend spelen we competitie waarbij thuiswedstrijden worden afgewisseld met uitwedstrijden. Bij wedstrijden op verplaatsing wordt op voorhand afgesproken aan de poort van ons kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo zodat we kunnen carpoolen.

Bijkomende Informatie

  • Voor de trainingen is een sportieve outfit gewenst. Wanneer we op het veld trainen, doe je dit best op multistuds (of voetbalschoenen met plastieken toppen). Wanneer we in de zaal trainen, zijn propere sportschoenen een vereiste.
  • De club voorziet voor iedere speler een wedstrijdtruitje. Daarbij horen zwarte sokken en een zwarte short (jongens) of zwart rokje (meisjes). Deze kunnen besteld worden bij de club.
  • Neem steeds water mee naar de training.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of korfbal écht jouw ding is! Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Onze Trainers

  • Ine
  • Evelien
  • Wim

Contact

Bij de U19 aanvaarden we geen nieuwe spelers meer zonder korfbalervaring. Heb je eventueel nog vragen? Stuur een mailtje naar ine_vdl86@hotmail.com.