U7

De jongste groep binnen onze club is opgestart op 31 maart 2017 en was meteen een groot succes. In ons ploegje vind je zowel jongens als meisjes van 5 tot en met 6 jaar. Heb je zin om met ons te komen spelen? Kom zeker eens langs op één van onze trainingen!

Trainingen

Deze waanzinnige ‘U’ traint tijdens de maanden september tot en met oktober en van maart tot juni op vrijdagavond van 18u tot 19u op het kunstgrasveld in de Albert Dejonghestraat te Kessel-Lo. De trainingen starten het eerste weekend van september.

In zaal trainen we op maandag van 18u-19u in de sporthal van Kessel-Lo.

Wedstrijden

Bij de U7 draaien trainingen vooral om spelenderwijs balvaardig te worden en met elkaar te leren spelen. De groep zet zich tijdens enkele zaterdagen, verspreid over het hele jaar, samen in tijdens de ‘wriemeldagen’. Dit zijn dagen waar spelletjes afgewisseld worden met korte wedstrijdjes tegen andere ploegen.

Bijkomende Informatie

  • Voor de trainingen is geen speciale uitrusting vereist. Zorg er wel voor dat het een sportieve outfit is.
  • De club voorziet een wedstrijdtruitje voor tijdens de wriemeldagen. Indien gewenst, kan je een shortje/rokje bestellen bij de club maar dit is niet verplicht.
  • Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen om te kijken of korfbal écht jouw ding is! Daarna verwachten we een inschrijving zodat je verzekerd bent wanneer er iets zou gebeuren.

Contact

Nog vragen? Of wil je graag eens komen meespelen? Contacteer ons gerust via e-mail: leuven@korfbal.be.